Het vakantiehuisje “Geert en Iebeltien” is een 
idyllische vakantiehuisje, gelegen in het natuurgebied ” Nationaal Park de Weerribben/Wieden”,  en staat aan de rand van het mooie dorpje Kalenberg. Het huisje ligt direct aan het water van de Kalenbergergracht.

Het gezellige kleine rietsnijders huisje was tot voor kort bewoond en heeft onlangs een renovatie ondergaan.  Het dak is gedekt met ons eigen Kalenberger riet. Het knusse huisje heeft alleen een begane grond. Hier zijn 2 slaapkamers. Er is een keuken, hal, woonkamer en een schuur. Het huisje wordt verwarmd middels gaskachels.

Slaapkamers
Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen. Er is 1x een 2-persoons bed en 2 eenpersoonsbedden aanwezig. In iedere slaapkamer staat een elektrische radiotorkachel. Voor de hele koude dagen zijn er elektrische onderdekens aanwezig.

Terras
Aan de zuid-oostzijde van het huis kunt u bv ontbijten in de ochtendzon onder het met rietgedekte terras. Aan de voorzijde kunt u genieten van het prachtige uitzicht op onze eigen plankier/terras boven het water. Vanuit de tuin (1000m²) kunt u direct vissen, varen, zwemmen, vogels kijken, enz. Ook zijn er diverse wandel en fiets mogelijkheden. .

Natuurgebied
Het vakantiehuisje is geheel omgeven door de meer dan 3000Ha  natuur van het Nationaal Park Wieden-Weerribben. Het huisje zelf staat aan het eind van een doodlopende weg.  Dit prachtige rustige plekje is de ultieme plek voor natuurliefhebbers, vogelaars en rustzoekers  en sportvissers. Het uitzicht vanuit het huis is prachtig, in elk seizoen, hetzij  over de rietvelden of de Kalenberger gracht.

Boot
Er is ook de mogelijkheid om een ​boot aan te leggen bij het huisje.   Bovendien kunt u onze eigen motorboot erbij huren. Voorkinderen zonder zwemdiploma, is de tuin  minder geschikt zonder toezicht.Er is een wel zwemvest aanwezig.
Bij mooi weer kunt u ook heerlijk zwemmen direct voor het huisje in het natuurzuivere en schone water van de Kalenbergergracht.

Huisdieren
Wij vinden het geen bezwaar wanneer u uw hond of ander huisdier mee wilt nemen.

General

Inrichting binnen;
Volledig ingericht
2 slaapkamers
kinder bed
kinderstoel
box
Volledig ingerichte keuken
Gasstel\Oven
TV en internet (WIFI)

Eigen motorboot (optioneel te huren)

Keuken

Koelkast

wasmachine

wasdroger

Koffiezet apperaat (filter)
Kooktoestel (gas)
Magnetron
Oven
Waterkoker

Badkamer

douche
Wastafel

slaapkamers

Slaapkamer 1; 2x 1 pers. bed
Kleerkast

2 electrische onderdekens

Slaapkamer 2; 1 x 2 pers.bed
Kleerkast

2 electrische onderdekens

Toilet

Toilet
Wastafel

huiskamer

2x 2 zitsbank
DVD player
Eethoek
Fauteuil
Servieskast
Radio
Stoelen
Tafel
Tuindeur
TV

Buiten

Schuur/berging
Overdekt terras op het zuiden
BBQ
Tuin van 1000m², omheind
Tuinmeubels

parasol
Eigen parkeerplaats
Eigen vis stek
Zwemvest
Steiger/terras aan de Kalenbergergracht

Service en extra Kosten

Service en extra kosten.

Borg (€ 100.00)
Eindschoonmaak (verplicht)€ 50.00
Eindschoonmaak bij dieren (verplicht) € 65.00

De bedden zijn voor u opgemaakt. Zelf meenemen : handdoeken en keukendoeken.
Optioneel;
Het huisje heeft een eigen motorboot; deze kunt u erbij huren. Kosten: € 100.00 per week/ € 75.00 per weekend/ midweek of € 25 per dag.

0