Vakantiehuis aan het water in Natuurgebied Weerribben-Wieden.


Het vakantiehuisje “Geert en Iebeltien” is een 
idyllische rietsnijdershuisje, gelegen in het natuurgebied ” Nationaal Park Weerribben-Wieden”. Het vakantiehuisje staat aan de rand van het mooie water-dorpje Kalenberg. Het huisje ligt direct aan het water van de Kalenbergergracht.

Het gezellige vakantiehuisje  is gedekt met ons eigen Kalenberger riet. De tuin ligt volledig vrij en is aan de zuidkant afgesloten met een hek, aan de andere zijden omringt met water. Vanuit deze tuin heeft u een eigen, unieke en ruime plek om te zwemmen en te vissen. Aan de overkant ligt het fietspad. Aan de achterkant kunt u  het huisje met de auto bereiken. Het knusse huisje heeft alleen een begane grond.  Er is een keuken, hal, woonkamer en een schuur. Het huisje wordt verwarmd middels gas-en elektrische kachels.

Slaapkamers

Het huisje heeft 2 slaapkamers. Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen. Er zijn in beide slaapkamers 2 persoonsbedden aanwezig.  In iedere slaapkamer staat een elektrische radiotorkachel. Voor de hele koude dagen zijn er elektrische onderdekens aanwezig.

Terras

Rondom het huisje zijn meerdere terrasjes aangelegd. Aan de zuid-oostzijde van het huis kunt u bv ontbijten in de ochtendzon onder het met rietgedekte terras. Aan de voorzijde kunt u genieten van het prachtige uitzicht op onze eigen vlonder-terras boven het water. Aan de Noordkant van de tuin staat een mooie picknicktafel en kunt u barbequen.

Vissen, varen, vogelen, zwemmen, wandelen,fietsen etc.

 Vanuit de tuin rondom het huis (1000m²) kunt u direct vissen, varen, zwemmen, vogels kijken, enz. Ook zijn er diverse wandel en fiets mogelijkheden. De Kalenberger gracht is uitstekend geschikt om te zwemmen. Het water is schoon en voldoende diep.

Natuurgebied en Nationaal Park WEERRIBBEN-WIEDEN

Het vakantiehuisje is geheel omgeven door de meer dan 3000Ha  natuur van het Nationaal Park Wieden-Weerribben. Het huisje zelf staat aan het eind van een doodlopende weg.  Dit prachtige rustige plekje is de ultieme plek voor natuurliefhebbers, vogelaars en rustzoekers  en sportvissers. Het uitzicht vanuit het huis is prachtig, in elk seizoen, hetzij  over de rietvelden of over de Kalenberger gracht.

Boot

Bij het huisje ligt onze eigen motorboot. Deze  kunt u van ons huren. Dit kunt u bij reserveren aangeven. 

Kinderen

Voor kinderen zonder zwemdiploma, is de tuin  minder geschikt zonder toezicht. Er is een wel zwemvest aanwezig.

Huisdieren

Wij vinden het geen bezwaar wanneer u uw hond of ander huisdier mee wilt nemen (in overleg). Dit dient u aan te geven bij het reserveren. 

General

Inrichting binnen;
Volledig ingericht
2 slaapkamers
kinder bed
kinderstoel
box
Volledig ingerichte keuken
Brandblusser in keuken
EHBO doos
Rookmelder

TV en internet (WIFI)

Eigen motorboot (optioneel te huren)